Laitepohjat

case_kammio

Laserhitsattu laitepohja on kevyt ja jäykkä.

Kennorakenteinen laitepohja sopii esim. asennusvalmiisiin koneikkohuoneisiin ja siirrettäviin mittakammioihin ja laboratorioihin.

Laserhitsattu kennorakenne tekee laitepohjasta kevyen ja erittäin jäykän. Tällöin seinät ja katto voidaan tehdä kevytrakenteisiksi ja kokonaisuudesta tulee helposti kuljetettava ja asennettava.

Kenno Tech toimittaa pohjalaatat mm. Mapvision Oy:n (www.mapvision.fi) optisiin mittakammioihin.

Mapvision valmistaa edistyksellisiä optisia mittakammioita autoteollisuuden hitsattujen osakokoonpanojen tarkastamiseen valmistajien tuotantolinjoilla. Mittakammioissa useat kamerat kuvaavat tarkastettavan osakokoonpanon yksityiskohdat ja ohjelmisto tarkastaa sitten kyseisten yksityiskohtien – kuten reikien – muodon ja sijainnin oikeellisuuden. Menetelmä on nopea, joustavampi kuin aikaisemmat automaattiset tarkastusjärjestelmät ja mahdollistaa suuremman datamäärän käsittelyn.

Mapvision haluaa koota ja kalibroida mittakammionsa Suomessa ja toimittaa ne valmiina asiakkaalleen. Siksi yhtiö tarvitsi keveän ja jäykän kammion pohjalaatan ja totesi kennon tarkoitukseen erinomaisesti sopivaksi. Rakenteella on aikaansaatu nopea ja standardoitu valmistus-, toimitus- ja asennusprosessi.

Esikootun mittakammion etuna on lisäksi se, että rakenne eristää mittalaitteen lattiavärinöistä.