Balpro® -tuoteperheen vienti

15.3.2016

Kenno Tech Oy:n hallituksen jäsen Hannu Salmi vastaa jatkossa Kenno Tech Oy:n suojatuotteiden vientiasioista.
Hannu Salmi on aikaisemmin toiminut mm. Environics Oy:n toimitusjohtajana, ja hänellä on pitkä kokemus vientitoiminnasta erityisesti Lähi-Idän alueella.

Tarjoamme hitsattujen teräskappaleiden oikaisua

4.3.2014

Olemme joidenkin asiakastöidemme yhteydessä päässeet kehittämään oikaisumenetelmiä kappaleiden saamiseksi vaadittuihin toleransseihin. Voimme tarjota asiakkaillemme myös pelkkiä oikaisupalveluja. Käyttämämme menetelmä soveltuu vähintään 100 kappaleen sarjakoolle. Oikaisuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä kehitysinsinööri Niko Karhumäkeen
(p. 040 534 2097, niko.karhumaki(@)kennotech.fi).

Laserhitsaamme myös titaania

24.2.2014

Kenno Tech on tähän mennessä keskittynyt teräksen laserhitsaukseen. Äskettäin saamamme asiakaskysely innosti meidät testaamaan titaanin laserhitsausta. Olemme tehneet hitsauskokeita, joissa olemme liittäneet titaanilevyjä päällekkäisliitoksin. Kokeet ovat onnistuneet hyvin ja tyytyväisinä voimme todeta, että voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme myös laserhitsattuja titaanisia kerroslevyrakenteita.

Puolustusvoimilta 1,3 M€:n tilaus Kenno Techille

13.11.2013

Puolustusvoimat tilaa lisää Kenno Techin Balpro®-tuotteita

Kenno Tech Oy on saanut Puolustusvoimilta kokonaisarvoltaan lähes 1,3 M€:n arvoisen tilauksen Balpro® Protector-suojasarjoille ja Balpro®Container -luotisuojatuille konteille. Tilauksessa käytettiin lisähankintavarauksia, jotka sisältyvät helmikuussa 2012 tehtyyn Puolustusvoimien hankintapäätökseen. Toimitukset alkavat jo tänä vuonna ja jatkuvat vuoden 2014 alkukesään.

Maavoimat testasi linnoitteita

28.5.2013

Myös Kenno Tech Balpro® Shelter tulen keskellä.