Kenno Tech Oy on kasvava puolustusteollisuuden yritys. Yhtiöllä on jatkuvaa omaa tuotekehitystä, ja haemmekin nyt joukkoomme reipasta, motivoitunutta ja osaavaa teknistä piirtäjää suunnitteluosastollemme. Teet tiivistä yhteistyötä insinööriemme kanssa ja osallistut yhtenä tiimin jäsenenä suunnittelutapaamisiin asiakkaan kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä asiakasprojekteissamme, ja kehittymismahdollisuuksia urallasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakkaan kuuntelemista ja tarpeiden huomioimista sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.
Meillä on tekemisen meininki, ja haluat osaltasi olla kehittämässä yhtiötämme eteenpäin mukavassa porukassa.

Odotamme soveltuvaa teknistä koulutusta, hallitset Office-ohjelmat, omaat kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista, mieluiten Solidworksista.
Työnkuvaan kuuluu teknisten dokumenttien tuottaminen, mekaanisten tuotteiden käyttöohjeiden laatimista, uusien tuotteiden ideointia, materiaalien/tuotantotapojen optimointia suunnittelussa ja valmistuskuvien tuottaminen hitsaavaan valmistukseen yhteistyössä oman tuotantotiimin tuella.
Arvostamme aiempaa kokemusta vaativistakin töistä, oma-aloitteisuutta,  huolellisuutta, hyvää englannin kielen taitoa.

Liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 10.11.2023: niko.karhumaki@kennotech.fi

Lisätietoja:
Niko Karhumäki, tuotantopäällikkö
puh: 040 5342097